ORDU / GÜLYALI - Turnasuyu Ortaokulu

Hobi Tasarım Atölyeleri

Tasarım Atölyeleri öğrencilerin, yeni nesil tasarım ve geçmişe dayanan zanaatla el becerilerini, üretim teknolojilerini, öğretmen rehberliğinde harmanlayarak bir ürün ortaya çıkardıklarıve bu süreç sayesinde çeşitli bilgi ve becerileri kazanmaları sağlayacak çevrimiçi öğrenme ortamlarıdır. Hobi insanların hayatlarında psikolojik olarak gelişimlerini destekleyen, yaratıcılıklarını geliştiren, mantıksal ve matematiksel alanlarda gelişimlerini sağlayan, eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan,el becerilerini geliştiren, kişisel gelişimlerini destekleyen, özgüveni yükselten aktivitelerdir. Hobi Tasarım Atölyeleri projesiyle  2023 Eğitim Vizyonu ışığında tasarım ve beceri atölyeleri olarak planlanmıştır. Ailelerin eğitim sürecine katılmasını arttırmak, ailelerin ve çocukların kendi ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarmalarına fırsat vermek amaçlanmıştır. Çocukların ve ailelerin hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını kullanarak birbirinden özgün ürünler ortaya çıkarmaları sağlanacaktır.

Hobi Tasarım Atölyeleri projesi videomuza ulaşmak için tıklayınız.

Yayın: 01.02.2021 - Güncelleme: 01.02.2021 21:59 - Görüntülenme: 294